Wij gaan met passie werken aan uw toekomst zonder zorgen!

Aanmelden schuldhulpverlening

Aanmeldformulier Schuldhulpverlening.


Let op! Een * is invullen ├ęcht nodig!
Na uw aanmelden schuldhulpverlening

Wij proberen u zo snel als mogelijk te bellen, vaak al binnen een uur. In dit gesprek horen we graag wat er aan de hand is.

U gaat één of meerdere mailberichten ontvangen met informatie voor de allereerste inventarisatie om hulp voor u op te starten. Doet u dit snel! Des te sneller kunnen we uw schuldeisers gaan inlichten.

Heeft u alles ingevuld? Dan bellen we u snel om de vervolgstappen te bespreken. U kunt ook daar weer berichten per email voor ontvangen, dit is afhankelijk van wat er met u besproken is.

Als alles compleet is, spreken we samen af hoe u de contracten wilt ontvangen. Deze kunnen per mail aan u verzonden worden als u een goede printer heeft. Anders worden de contracten per post aan u verzonden.

Als wij deze van u terug hebben gekregen starten we de schuldhulpverlening voor u op. Er wordt een serviceweb voor u geopend waar u realtime uw dossier kunt volgen. Er wordt een beheerrekening op uw naam aangevraagd. Wij zijn daarop gemachtigd zodat we afspraken met schuldeisers kunnen uitvoeren en volgen. Zodra uw eerste budgetstorting op deze rekening is ontvangen worden de schuldeisers ingelicht en het openstaande saldo opgevraagd.

U gaat de voordelen merken dat er een schuldhulpverlener voor u actief is. Schuldeisers bellen steeds minder, u krijgt minder post en email. Ze bellen niet meer bij u aan..

Als alle gevraagde informatie ontvangen is wordt een budgetverdeling opgesteld. Deze wordt aangeboden aan de schuldeisers. Betalingen aan de schuldeisers worden zo snel als mogelijk gestart, vaak aan het einde van die maand.