Onze landelijk werkende schuldhulpverleners

Onze eisen aan onze schuldhulpverleners

  • Om als schuldhulpverlener aangesloten te mogen worden bij Schuldhulpverlening Nederland moet deze aangetoond hebben dat er méér dan voldoende kennis en kunde aanwezig is om mensen met schulden goed en snel te kunnen helpen.
  • Als hulpvrager vindt je het belangrijk dat er binnen een regelijke termijn gereageerd wordt.

Ovidius Financiele Zorg

Ovidius Financiële Zorg

Bij budgetbeheer kunnen we (gedeeltelijk) uw vaste lasten voor u betalen. We beheren (gedeeltelijk) uw inkomen en samen maken we een budgetplan. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw vaste lasten wel op tijd worden betaald. Maar dat is niet het enige dat we als budgetbeheerder voor u doen. Heeft u problematische schulden, dan is dat natuurlijk heel erg vervelend, maar gelukkig is er altijd een oplossing.

Het hebben van schulden is een zware last die dagelijks op uw schouders rust. Wilt u daar vanaf en weer onbezorgd kunnen genieten van het leven? Dan kan Ovidius Financiële Zorg u schuldhulpverlening aanbieden. Dat kan op een aantal manieren. Wilt u weten welke vorm van schuldhulpverlening het beste bij uw situatie past?


Ovidius Financiële Zorg
Postbus 3043, 1620 GS Hoorn
KvK Hoorn 85523178


Wij staan voor je klaar!
Verbeek Budgetadvies

Verbeek Budgetadvies

Budgetbeheer (of inkomensbeheer) is bedoeld voor mensen die in principe in staat zijn om zelf hun financiën te beheren, maar hierbij ondersteuning nodig hebben.

Wanneer u goed begrijpt dat de rekeningen betaald moeten worden, maar u vergeet regelmatig te betalen, of u betaalt teveel andere rekeningen waardoor te weinig geld overblijft voor uw vaste lasten, dan kan budgetbeheer een prima oplossing zijn.

Weet u niet waar uw geld blijft terwijl u toch genoeg zou moeten verdienen? Heeft u moeite om grip te houden op uw uitgaven of weet u gewoon niet hoe u het beste kunt bezuinigen? Budget Advies voor particulieren kan u als Budgetcoach stap voor stap helpen om uw geldzaken op orde te brengen en uw financiële moeilijkheden op te lossen.


Verbeek Budget Advies
Postbus 10, 8200 AA Lelystad
KvK Almere 64467066


Mogen wij je helpen?
SHVGO

Voor ondernemers: SHVGO!

SHVGO is een sociaal en maatschappelijk betrokken bureau op het gebied van schuldhulpverlening aan de (ex-) ondernemers. Wij zorgen ervoor dat u er niet alleen voor staat, samen kunnen wij uw financiële problemen oplossen.

Alle disciplines hebben wij in huis om u te ondersteunen of te begeleiden. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van experts op welk gebied dan ook.

Wij maken financiële problemen inzichtelijk en bieden oplossingen op maat!


SHVGO is onderdeel van:
Intova & Partners B.V.
KvK 61731099


Wij staan voor je klaar!