Schuldhulpverlening of schuldsanering in Utrecht

Je hebt schulden? Je zoekt schuldhulpverlening of schuldsanering?

Je woont in Utrecht of omstreken? Last van deurwaarders? Moeite om elke maand maar weer rond te komen? Onze ervaren schuldhulpverleners zorgen dat je snel en gemakkelijk uit de schulden komt. Zij staan voor je klaar!

De gemeentelijke schuldhulpverlening is de eerste mogelijkheid voor schuldhulpverlening. Wil je dat niet? Dan ben je hier van harte welkom!

Waarom nu aanmelden voor schuldhulpverlening?


Als je merkt dat je schulden hebt en je hebt het gevoel dat je er alleen niet uitkomt, is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te zoeken. Schuldhulpverlening zal je helpen om je schulden op een effectieve en duurzame manier aan te pakken. In dit verhaal leggen we uit waarom het zo belangrijk is om zo snel mogelijk aan te melden voor schuldhulpverlening.

Allereerst zal het snel aanmelden voor schuldhulpverlening je helpen om verdere schulden te voorkomen. Wanneer je schulden hebt, zullen deze snel oplopen als je niet de juiste stappen zet om ze aan te pakken. Schuldhulpverlening zal je helpen om een realistisch plan op te stellen om je schulden af te betalen en te voorkomen dat je nieuwe schulden maakt.

Daarnaast zal het snel aanmelden voor schuldhulpverlening ervoor zorgen dat je sneller uit de schulden komt. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het zal zijn om je schulden af te lossen. Door snel hulp te zoeken, kun je samen met een schuldhulpverlener een plan opstellen om je schulden af te betalen en zal je zo snel mogelijk beginnen met het aflossen ervan.

Bovendien zal het snel aanmelden voor schuldhulpverlening je helpen om je financiële situatie op de lange termijn te verbeteren. Een schuldhulpverlener zal je niet alleen helpen om je schulden af te lossen, maar zal ook advies geven over hoe je in de toekomst financieel gezond kunt blijven. Door snel hulp te zoeken, kun je de juiste stappen zetten om je financiële situatie te verbeteren en te voorkomen dat je in de toekomst weer in de schulden raakt.

Kortom, als je merkt dat je schulden hebt, is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te zoeken bij schuldhulpverlening. Door snel actie te ondernemen, zal je verdere schulden voorkomen, sneller uit de schulden komen en je financiële situatie op de lange termijn verbeteren. Aarzel daarom niet en meld je vandaag nog aan voor schuldhulpverlening.

De kracht van onze schuldhulpverlening?


Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit schuldhulpverlening of schuldsanering dat wij je een unieke belofte durven te doen! Als wij samen kunnen afspreken dat we tijdens de schuldhulpverlening
  • elkaar altijd op de hoogte houden van alles wat financieel belangrijk is voor de schuldhulpverlening of schuldsanering
  • samen er voor gaan zorgen dat alle vaste lasten elke maand weer op tijd betaald worden
  • samen ervoor zorgen dat er tijdens onze schuldhulpverlening of schuldsanering geen nieuwe schulden ontstaan
  • er samen voor gaan zorgen dat er volgens het budgetplan elke maand betaald kan worden aan de schuldeisers

Dan beloven wij dat je na afloop van onze schuldhulpverlening of schuldsanering schuldenvrij bent!

Wij zorgen snel voor regelingen met de schuldeisers waarmee je wel normaal leefgeld hebt en rust krijgt. Direct ingrijpen bij schuldeisers? Samen met ons gaat dat lukken!

De voordelen van onze schuldhulpverlening?


Je persoonlijke schuldhulpverlener aan je zijde heeft voor jouw veel voordelen. We noemen er een paar:
  1. Normaal leefgeld
  2. Rust voor jou en je gezin
  3. Een degelijk budgetplan
  4. Elke maand wél rondkomen


Geen vervelende post, telefoontjes, mailberichten of bezoek meer van schuldeisers!


Het is zo dat mensen met schulden lang zoeken voordat ze echt hulp inschakelen. We zien dat ze onze website vaak bezoeken voordat ze besluiten zich eindelijk aan te melden.

Het lijkt erop dat er gewacht wordt totdat er financieel iets ergs gebeurt.. Soms is dat wel loonbeslag waardoor de situatie alleen maar erger wordt!

Wij vinden dat erg jammer omdat het dan langer duurt om uit de schulden te komen. Kom in actie en voorkom erger. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!


Vraag hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.


Let op! Een * is invullen écht nodig!

Na je aanmelding schuldhulpverlening of schuldsanering.


Wij proberen je zo snel als mogelijk te bellen, vaak al binnen een uur. In dit gesprek horen we graag wat er aan de hand is.

Je gaat één of meerdere mailberichten ontvangen met informatie voor de allereerste inventarisatie om hulp voor je op te starten. Doe dit snel! Des te sneller kunnen we je schuldeisers gaan inlichten zodat ze jou niet meer lastig vallen.

Als alles compleet is, spreken we samen af hoe je de contracten wilt ontvangen. Deze kunnen per mail aan je verzonden worden als je een goede printer hebt. Anders worden de contracten per post aan je verzonden.

Als wij deze van je terug hebben gekregen starten we de schuldhulpverlening of schuldsanering voor je op. Er wordt een serviceweb voor je geopend waar je realtime je dossier kunt volgen. Er wordt een beheerrekening op jouw naam aangevraagd. Wij zijn daarop gemachtigd om alleen maar de afspraken met schuldeisers te kunnen uitvoeren en volgen. Het is en blijft jouw rekening! Zodra je eerste budgetstorting op deze rekening is ontvangen worden de schuldeisers ingelicht en het openstaande saldo opgevraagd.

Je gaat snel de voordelen merken dat jouw persoonlijke schuldhulpverlener voor jou actief is. Schuldeisers bellen steeds minder, je krijgt steeds minder post en email. Ze bellen niet meer bij je aan..

Als alle gevraagde informatie ontvangen is wordt een budgetverdeling opgesteld. Deze wordt aangeboden aan de schuldeisers. Betalingen aan de schuldeisers worden zo snel als mogelijk gestart, vaak aan het einde van die maand.

Wat verstaan we onder schuldhulpverlening of schuldsanering?


Schuldhulpverlening is de verzamelnaam voor allerlei verschillende manieren om uit de schulden te komen. Hieronder bespreken we de vormen, waaronder betalingsregeling.

Wat voor het oplossen van je schulden het beste is, kan nu nog niet bepaald worden. Dit hangt helemaal af van je persoonlijke omstandigheden en is er dus altijd sprake van een vorm van hulp die het beste bij je past. Bekijk de voor- en nadelen van de mogelijke regelingen.

Betalingsregeling


Belangrijk om te weten: wij zijn zo eigenwijs om te beweren dat we andere, betere regelingen met schuldeisers afspreken! Dat komt omdat wij schuldhulpverlener zijn.

Vaak is het mogelijk betalingsregelingen te treffen. Er wordt een budgetplan gemaakt, een financiële leidraad voor de toekomst. Simpel gesteld: een lijstje van uw maandelijkse inkomsten, bijvoorbeeld salaris en toeslagen, en alle maandelijkse uitgaven.

Daaruit volgt een bedrag dat je maandelijks kunt overhouden en samen met ons budgetbeheer.. lees verder

Regel het meteen

Schuldsanering (MSNP)


Het kan gebeuren dat het niet lukt om op een redelijke termijn schulden af te betalen. Bijvoorbeeld omdat er een te klein budget is in verhouding tot het totale schuldenbedrag. Dan gaat afbetalen niet lukken, we zouden ook niet willen dat je heel erg lang van onze diensten gebruik moet maken. Dan kunnen we niet anders dan schuldsanering opstarten.

Helaas hebben we hiervoor ..lees verder

Voorkom sanering

Schuldsanering (WSNP)


Om toegelaten te worden tot de WSNP (Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen) moet er eerst een voorstel gedaan worden voor een minnelijke regeling (MSNP). Als de MSNP om welke reden dan ook niet mogelijk is, dan is het mogelijk om toegang tot de WSNP te krijgen. De rechter zal hierover beslissen en ..lees verder
Drie-Stappen-Hulp

Zo krijgt je weer rust

Eerste stap!

Meld je aan!

Het hebben van schulden is geen schande. Er niets aan doen is een ander verhaal. Daarmee wordt de "put" alleen maar dieper. Kom nu in actie.

Stap nummer twee..

Inventariseren van de mogelijkheden, budgetplan opstellen.

De schuldhulpverlener inventariseert de mogelijkheden en bespreekt dit plan met je. Vervolgens zorgt de schuldhulpverlener dat dit plan geaccepteerd wordt.

Geregeld!

Afspraken met schuldeisers

De schuldbemiddelaar zorgt ervoor dat de afspraken met schuldeisers stipt uitgevoerd worden. Je ziet dat het totaalbedrag van de schulden elke maand lager wordt. Deurwaarders vallen je niet meer lastig.

Nog niet overtuigd? Kennismaking kost niets!


Let op! Een * is invullen écht nodig!