Schuldhulpverlening in Velsen

Je hebt schulden? Je zoekt schuldhulpverlening of schuldsanering?

Je woont in Velsen of omstreken? Last van deurwaarders? Moeite om elke maand maar weer rond te komen? Onze ervaren schuldhulpverleners zorgen dat je snel en gemakkelijk uit de schulden komt. Zij staan voor je klaar!

Waarom nu aanmelden voor schuldhulpverlening?


Stel je voor dat je in de schulden zit. Je hebt een schuld bij de zorgverzekering, huurschuld of een andere schuld. Je kunt je maandelijkse betalingen niet meer betalen en je bent bang voor wat er zal gebeuren. Je wilt hulp vragen, maar je schaamt je ervoor.

Je bent niet alleen. Miljoenen mensen in Nederland hebben schulden. Misschien wel mensen bij jou in de straat of je buurman.. En het is niet jouw schuld. Er zijn veel redenen waarom mensen in de schulden kunnen komen, zoals een onverwachte uitgave, het verliezen van je baan of een medische noodsituatie.

Als je in de schulden zit, is het belangrijk om hulp te vragen. Schuldhulpverlening kan je helpen om je schulden af ​​te lossen en je financiële situatie te verbeteren. Schuldhulpverlening is gratis en vertrouwelijk. Helaas, een budgetbeheerder niet maar levert je meteen geld op.

Er zijn veel verschillende soorten schuldhulpverlening beschikbaar. Het meest gekozen is de betalingsregeling. Dit is een regeling waarbij je met je schuldeisers afspreekt om je schulden in termijnen af ​​te lossen.

Als je in de schulden zit, is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te vragen. Schuldhulpverlening kan je helpen om je schulden af ​​te lossen en je financiële situatie te verbeteren. Je maakt samen met je budgetbeheerder een budgetplan en je schuldhulpverlener zal gaan onderhandelen met je schuldeisers.

Schuldhulpverlening zal je leven positief veranderen. Het kan je helpen om je schulden af ​​te lossen, je financiële situatie te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Als je in de schulden zit, aarzel dan niet om hulp te vragen. Het is de beste beslissing die je ooit zult nemen.

Kortom, als je in Velsen woont en je hebt schulden, dan is er hulp beschikbaar. Door voor ons te kiezen, krijg je de hulp die je nodig hebt om je financiële situatie te verbeteren. Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie. Dan kijken we samen welke oplossing het beste bij je past.

man-wil-beste-schuldhulpverlener
Voor mij is alleen de beste schulpverlening goed genoeg, die van Schuldhulpverlening Nederland!

De kracht van onze schuldhulpverlening?


Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit schuldhulpverlening of schuldsanering dat wij je een unieke belofte durven te doen! Als wij samen kunnen afspreken dat we tijdens de schuldhulpverlening
  • elkaar altijd op de hoogte houden van alles wat financieel belangrijk is voor de schuldhulpverlening of schuldsanering
  • samen er voor gaan zorgen dat alle vaste lasten elke maand weer op tijd betaald worden
  • samen ervoor zorgen dat er geen nieuwe schulden ontstaan
  • er samen voor gaan zorgen dat er volgens het budgetplan elke maand betaald kan worden aan de schuldeisers

Dan beloven wij dat je na afloop van onze schuldhulpverlening of schuldsanering schuldenvrij bent!

Wij zorgen snel voor regelingen met de schuldeisers waarmee je wel normaal leefgeld hebt en rust krijgt. Direct ingrijpen bij schuldeisers? Samen met ons gaat dat lukken!

De voordelen van onze schuldhulpverlening?


Je persoonlijke schuldhulpverlener aan je zijde heeft voor jouw veel voordelen. We noemen er een paar:
  1. Normaal leefgeld
  2. Rust voor jou en je gezin
  3. Een degelijk budgetplan
  4. Elke maand wél rondkomen


Geen vervelende post, telefoontjes, mailberichten of bezoek meer van schuldeisers!


Het is zo dat mensen met schulden lang zoeken voordat ze echt hulp inschakelen. We zien dat ze onze website vaak bezoeken voordat ze besluiten zich eindelijk aan te melden.

Het lijkt erop dat er gewacht wordt totdat er financieel iets ergs gebeurt.. Soms is dat wel loonbeslag waardoor de situatie alleen maar erger wordt!

Wij vinden dat erg jammer omdat het dan langer duurt om uit de schulden te komen. Kom in actie en voorkom erger. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!


Vraag hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.


Let op! Een * is invullen écht nodig!

Na je aanmelding schuldhulpverlening of schuldsanering.


Wij proberen je zo snel als mogelijk te bellen, vaak al binnen een uur. In dit gesprek horen we graag wat er aan de hand is.

Je gaat één of meerdere mailberichten ontvangen met informatie voor de allereerste inventarisatie om hulp voor je op te starten. Doe dit snel! Des te sneller kunnen we je schuldeisers gaan inlichten zodat ze jou niet meer lastig vallen.

Als alles compleet is, spreken we samen af hoe je de contracten wilt ontvangen. Deze kunnen per mail aan je verzonden worden als je een goede printer hebt. Anders worden de contracten per post aan je verzonden.

Als wij deze van je terug hebben gekregen starten we de schuldhulpverlening of schuldsanering voor je op. Er wordt een serviceweb voor je geopend waar je realtime je dossier kunt volgen. Er wordt een beheerrekening op jouw naam aangevraagd. Wij zijn daarop gemachtigd om alleen maar de afspraken met schuldeisers te kunnen uitvoeren en volgen. Het is en blijft jouw rekening! Zodra je eerste budgetstorting op deze rekening is ontvangen worden de schuldeisers ingelicht en het openstaande saldo opgevraagd.

Je gaat snel de voordelen merken dat jouw persoonlijke schuldhulpverlener voor jou actief is. Schuldeisers bellen steeds minder, je krijgt steeds minder post en email. Ze bellen niet meer bij je aan..

Als alle gevraagde informatie ontvangen is wordt een budgetverdeling opgesteld. Deze wordt aangeboden aan de schuldeisers. Betalingen aan de schuldeisers worden zo snel als mogelijk gestart, vaak aan het einde van die maand.

Wat verstaan we onder schuldhulpverlening of schuldsanering?


Schuldhulpverlening is de verzamelnaam voor allerlei verschillende manieren om uit de schulden te komen. Hieronder bespreken we de vormen, waaronder betalingsregeling.

Wat voor het oplossen van je schulden het beste is, kan nu nog niet bepaald worden. Dit hangt helemaal af van je persoonlijke omstandigheden en is er dus altijd sprake van een vorm van hulp die het beste bij je past.

Betalingsregeling


Belangrijk om te weten: wij zijn zo eigenwijs om te beweren dat we andere, betere regelingen met schuldeisers afspreken! Dat komt omdat wij schuldhulpverlener zijn.

Vaak is het mogelijk betalingsregelingen te treffen. Er wordt een budgetplan gemaakt, een financiële leidraad voor de toekomst. Simpel gesteld: een lijstje van uw maandelijkse inkomsten, bijvoorbeeld salaris en toeslagen, en alle maandelijkse uitgaven.

Schuldsanering (MSNP)


Het kan gebeuren dat het niet lukt om op een redelijke termijn schulden af te betalen. Bijvoorbeeld omdat er een te klein budget is in verhouding tot het totale schuldenbedrag. Dan gaat afbetalen niet lukken, we zouden ook niet willen dat je heel erg lang van onze diensten gebruik moet maken. Dan kunnen we niet anders dan schuldsanering opstarten.

Schuldsanering (WSNP)


Om toegelaten te worden tot de WSNP (Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen) moet er eerst een voorstel gedaan worden voor een minnelijke regeling (MSNP). Als de MSNP om welke reden dan ook niet mogelijk is, dan is het mogelijk om toegang tot de WSNP te krijgen.
Drie-Stappen-Hulp

Zo krijgt je weer rust

Eerste stap!

Meld je aan!

Het hebben van schulden is geen schande. Er niets aan doen is een ander verhaal. Daarmee wordt de "put" alleen maar dieper. Kom nu in actie.

Stap nummer twee..

Inventariseren van de mogelijkheden, budgetplan opstellen.

De schuldhulpverlener inventariseert de mogelijkheden en bespreekt dit plan met je. Vervolgens zorgt de schuldhulpverlener dat dit plan geaccepteerd wordt.

Geregeld!

Afspraken met schuldeisers

De schuldbemiddelaar zorgt ervoor dat de afspraken met schuldeisers stipt uitgevoerd worden. Je ziet dat het totaalbedrag van de schulden elke maand lager wordt. Deurwaarders vallen je niet meer lastig.

Nog niet overtuigd? Kennismaking kost niets!


Let op! Een * is invullen écht nodig!